Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik veya dairesel bir muhafaza ortamında mevcut spiral veya dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana ehil yahut bediiyat kasavetların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Hangi kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk binanın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, yapının kullanım derslikı üzere faktörler canlı olmaktadır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere için projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın kapısı acil çıkış karınin kullanılacaksa o ahit vacip koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına amelî şiddetli nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü anında kapının haydi haydi açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Biraşırı şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Acil çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve Yangın Çıkış Kapısı güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması başta sürdürmek üzere kullanım amacına ve kullanan insan sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşkın insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Dairesel yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya betonarme üzere dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda güvenliği kurmak karınin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı dizayn başkaca elementlere karşı vikaye sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page